Uslovi prodaje

Uslovi prodaje

Korištenjem Internetske stranice Krajnji korisnici suglasni su sa Općim uslovima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice megatechnoi.ba u skladu s njima.

Krajnji korisnik lično je odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole preduzeća Megatechno TR. te prihvata da preduzeće Megatechno TR nije odgovorno za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Krajnji korisnik se slaže i prihvata da pristup Internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Korištenjem web stranice korisnik prihvaća da može doći do greške u opsiu artikala, te da slike artikala također ne moraju odražavati pravo stanje artikla, te da proizvode sa pogrešnim opisom kupac može besplatno vratiti uz prethondu najavu na prodaja@www.megatechno.ba.

Zabranjeno je neovlašteno kopriranje ili djeljenje sadržaja.

Cijene su izražene u Konvertibilnim markama (BAM), i sadrže PDV.

Korisnik može svoje upite i komentare poslati pismeno, poštom ili e-mailom, a Megatechno TR. će poslati pismeni odgovor poštom ili e-mailom u zakonskom roku.

Kupac može jednostrano otkazati ugovor ili reklamirati kupljeni proizvod. Ako je nedostatak na proizvodu vidljiv, ili ga uoči prilikom prvog korištenja, potrosac treba zahtjev dostaviti trgovcu u pisanoj formi u roku od osam dana od dana preuzimanja proizvoda. pa Vas molimo da u tom slučaju kontaktirate Megatechno TR.

U slučaju nedostatka na proizvodu, trgovac je, na zahtjev i po izboru potrošača, duzan:

  • zamijeniti proizvod s nedostatkom drugim istovjetnim novim ispravnim proizvodom; ili
  • vratiti plaćeni iznos i nadoknaditi stvarne razumne troškove vraćanja proizvoda s nedostatkom; ili
  • ukloniti nedostatak na proizvodu o svom trošku.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi direktne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti MEGATECHNO TR radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uslovima vraćanja proizvoda od strane prodavača.

Način plaćanja:

  1. Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
  2. Online jednom od kreditnih kartica:Mastercard, Maestro ili Visa.

Garancija

Garancija, tehničke upute, upute za sklapanje te upute za uporabu nalaze se priložene uz proizvod, te MEGATECHNO TR. smatra da je Kupac na time na jasan i razumljiv način unaprijed obavješten o tim podacima vezanim uz proizvod kao i postojanju usluga koje se nude nakon prodaje.

Ukoliko uređaj trebate servisirati, molimo da provjerite dokumentaciju o ovlaštenom servisu koju ste dobili uz uređaj te postupite u skladu s uputama ovlaštenog servisa.

Ukoliko proizvod ima garancija te se na proizvodu pojavi kvar unutar garantnog roka kupac je ovlašten direktno kontaktirati ovlašteni servis u skladu s uputama na garantnom listu.

 

MEGA TECHNO TD zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijeniće se na korištenje www.megatechno.ba stranice. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža www.megatechno.ba Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. MEGA TECHNO TD nije odgovorn za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam MEGA TECHNO TD nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, MEGA TECHNO TD  ne može garantovati da će usluge na www.megatechno.ba odgovarati Vašim potrebama. MEGA TECHNO TD takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail prodaja@www.megatechno.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

 

Zaštita ličnih podataka

Korištenjem stranice kupac se skaže da MEGATECHNO TR lične podatke kupaca može podijeliti sa trećim stranama. Kupac svoju saglasnost može otkazati slanjem poruke na prodaja@www.megatechno.ba.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
X